Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Березень » 20 » До уваги суб’єктів господарювання!
13:27
До уваги суб’єктів господарювання!

Державна ветеринарна та фітосанітарна служба України інформує про те, що Федеральною службою з ветеринарного та фітосанітарного нагляду Російської Федерації внесено зміни до прийнятого раніше рішення щодо введення тимчасових обмежень з 22.10.2014 р. на ввезення під карантинної рослинної продукції на територію Російської Федерації з України   (походження Україна) та транзит через її територію.

З 26.02.2015 р. тимчасові обмеження не розповсюджуються на транзит яблук з Республіки Молдова через територію України в Росію, якщо країна походження рослинної продукції співпадає з країною експорту, товаросупровідні та фітосанітарні документи оформлені на території цієї країни, а продукція не перепаковувалася, не розділялася на частини, не змішувалася з іншою підкарантинною продукцією на території третьої країни, тобто не змінювала свого фітосанітарного статусу.

Крім цього, з 26.02.2015 р. Федеральна служба з ветеринарного та фітосанітарного нагляду Російської Федерації дозволила ввезення з України на територію Російської Федерації лісоматеріали, розпиляні або розколені вздовж, колоті або лущені, стругані або нестругані, шліфовані або не шліфовані, які мають бокові з’єднання або не мають таких, товщиною більше 6 мм (код ТН ВЭД ТС 4407), за умови проведення обробки (фарбовані, покриті лаком).

 

Джерело: http://www.vet.gov.ua/

 

Категорія: Новини | Переглядів: 443 | Додав: admin